Kreme
24-h krema je najjednostavniji način da se obezbedi sveobuhvatna nega vaše kože. Hidrantne kreme zadovoljavaju specifične potrebe kože: dugotrajnu hidrataciju, zaštitu od spoljnih uticaja i štetnih sunčevih zraka, čine kožu glatkom, elastičnom i mladalački svežom.

Maske
Maske su savršeni asistenti za SOS negu lica. One su idealna intenzivna nega jer sadrže mnogo više koncentracije aktivnih sastojaka nego kreme i pružaju fantastično wellness iskustvo.
Maska može da se nanosi redovno ili kad god koža pokazuje potrebe intenzivnije nege.

Ampule
Ampule odmah ulepšavaju kožu kod kuće i veoma su moćne u rešavanju najrazličitijih potreba kože. Visoko koncentrisani, individualno spakovani aktivni fludi u staklenim ampulama pružaju intenzivnu negu sa trenutnim efektom za sve tipove i stanja kože. Ampule zadivljuju svojim vidljivim i osetnim rezultatima – i zahvaljujući individualnom pakovanju ne zahtevaju konzervanse. Ultra-lagana tekstura omogućava aktivnim sastojcima da prodru kroz barijeru kože i razviju svoj potpuni efekat u dubljim slojevima.

Serumi
Serumi su veoma lagani, brzo-apsorbujući aktivni koncentrati koji pružaju maksimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka. Koriste se kao dodatna nega kod svih tipova kože, pružajući ciljanu negu prema njihovim potrebama. Zahvaljujući posebno laganoj teksturi apsorbuju se brzo u kožu, gde razvijaju svoje potpuno dejstvo. Za razliku od maski, ne samo da imaju trenutni efekat već pružaju koži dugotrajnu hidrataciju i negu. Generalno, serume treba nanositi pre kreme za lice.

Krema za zonu oko očiju
Koža oko očiju je mnogo tanja nego bilo gde drugde na licu. Kolagenska i elastinska vlakna su ređe raspoređena u ovoj oblasti, a koži nedostaje podkožna masnoća, pa spoljni i unutrašnji faktori lako ostavljaju trag. Krema za zonu oko očiju pruža savršenu negu za ovu delikatnu kožu. Istovremeno, ona umanjuje specifične probleme kao što su mimičke bore, tamni kolutovi i podočnjaci i čine očnu regiju svežom i odmornom.