1956 - BABOR Istorija

1950
Zvezda je rođena
Dr. Majkl Babor, hemičar, razvio je, HY-ÖL, jedinstveni čistač koji je i danas bestseler.


1960
Sve je super
Era supermoći je takođe era super nege kože. BABOR sistem za negu kože prirodno je skrojen prema individualnim potrebama različitih tipova i stanja.

1970
Prostor za rast
BABOR se proširuje i potreban mu je novi dom. Kompanija se premešta iz svojih malih prostorija na sadašnju lokaciju.

1980
Treningom ka uspehu
BABOR ulazi na svetsku pozornicu uz pomoć internacionalnih partnera i ćerki kompanija. Otvaranje sopstvenog trening centra još jedan je kamen temeljac.

1990
Lepota je SPA
BABOR je predstavljen u sve više zemalja i ulazi u SPA posao na internacionalnom nivou. Danas, gositi u Viceroy Hotelu & Spa Miami, na primer, mogu da uživaju u ekskluzivnim BABOR tretmanima.

2000
Facelift
Milenium i nova era! Babor osvežava svoj izgled. Nova pozicija na tržištu pokazuje elegantno proizvode i salone saradnike.


2010
Lepota visoke tehnologije
Najnovije tehnološke mašine sada poboljšavaju efekat tretmana. Ovim se postiže izuzetno iskustvo koje kombinuje precizne rezultate i potpuno uživanje. Zovemo je umetnost precizne nege kože.

 

NAJBOLJE U POSLEDNJIH 60 GODINA


U našem je DNK
Nauka je sastavni deo DNK naše kompanije. I danas, naučnici izvode istraživanja u BABOR Centru za Istraživanja i Inovacije u Ahenu.

Svetski lider u ampulama
Svaka delikatna staklena ampula čuva svoje tajne visoke tehnologije. Sadržaj je tako velike koncentracije da je 2ml dovoljno da ulepša kožu sa vidljivim rezultatima.

Istraživači morskih dubina
Ova tajna lepote promakla je i Žil Vernu: mikroorganizmi izuzetnih moći koji preživljavaju u tami okeana. U SeaCreation proizvodima, oni hidriraju kožu, čine je lepom i svetlucavom kao okean.

MADE IN GERMANY
Svaki proizvod – od originalne ideje do završene teglice – napravljena je u Nemačkoj.

Tik tak
Da li bi želeli da se vratite u dvadesete? Ne hvala! Iskustvo čini život lepšim. Šteta je samo što nekada ostavlja tragove na koži. BABOR ReVersive može pomoći da vratimo sat unazad.

Precizne formule
DOCTOR BABOR je ekspert među teglicama krema – i specijalista za lepotu kože. DOCTOR BABOR tretmani za specifične potrebe kože brišu granice između kozmetike i medicine.

Hajde da pričamo o brojevima
Danas, 400 zaposlenih radi u sedištu firme u Ahenu. Širom sveta, više je od 500 zaposlenih. Poređenja radi: 1963. imali smo 35 zaposlenih.