Dopušta vam ne samo da odahnete, odmorite i napunite baterije, nego i da iskusite efikasne aktivne sastojke i precizno koordinirane tehnike koje bude kožu i pružaju joj novi život. Program nege skrojen prema vašim željama i potrebama. BABOR pruža širok spektar inovativnih tretmana koji kombinuju wellness i oblikovanje lica i tela sa neprevaziđenom efikasnošću.

Sledeća objašnjenja pokazaće vam šta da očekujete kada posetite BABOR salon ili BABOR Beauty Spa.

Korak 1: Čišćenje
Optimalno čišćenjne je ključ lepe kože.
Uklanjanje nečistoća i šminke sa kože je prvi korak u postizanju blistave, sjajne kože i samim tim prvi korak svakog BABOR tretmana.

Korak 2: Profesionalna analiza kože i savet
Kako bi tretman bio što efikasniji i skrojen prema vašim potrebama, analiziramo vašu kožu.
Program je zbog toga prilagođen vašim željama i potrebama vaše kože. Vaš BABOR kozmetičar rado će vam ponuditi savet vezan za negu kože. 

Korak 3: Aktivacija kože i BABOR Vitality Check
BABOR efikasna pripremna maska aktivira kožu. Nanosi se nakon čišćenja i pruža koži mogućnost da apsorbuje sve nastupajuće aktivne sastojke. BABOR Vitality Check dodatak je analizi kože i pomaže u identifikovanju vitalnih delova lica veoma precizno, ukazujući na one kojima je potrebna intenzivnija nega.

Korak 4: BABOR tehnika kompresama
Interakcija toplog i hladnog! Svi BABOR čistači, maske i pilinzi uklanjaju se toplim kompresama, a završava se hladnom kompresom koja se rola na poseban BABOR način.
BABOR metod rolanja komprese i stimulacija određenih tačaka umiruje i relaksira kožu.

Korak 5: BABOR Ampoule Concentrates FP aplikativna tehnika
Klasičan BABOR tretman. Ampoule Concentrates FP ampule sadrže koncentrisane, prirodne aktivne sastojke i postižu impresivne rezultate koji se vide i osećaju. Tokom tretmana biraju se fluidi prema individualnim potrebama kože kako bi se postigli željeni rezultati i obezbedio idealan početak nedeljnog tretmana kod kuće.

Korak 6: BABOR Masaža
Pet koraka ka blistavoj lepoti i potpunoj ravnoteži uz pomoć BABOR Effective Touch Masaže. Ova masaža lica, zasnovana na različitim tehnikama moderne i tradicionalne masaže, aktivira različite sisteme energije koji utiču na telo i um i nudi holistički pristup tretmanima. BABOR Effective Touch počinje umirujućom masažom glave i završava se “magičnom osmicom” (osam posebnih tačaka akupunkture). Masaža je podeljena u 5 segmenata koji deluju na određene procese u telu i na koži. Željeni efekat ove pažljivo struktuirane masaže postiže se na kraju petog koraka: mladalački sveža, blistava koža i potpuna relaksacija!

Korak 7: Maska
U ovom ključnom koraku nanosi se posebna maska prema određenom tipu i stanju kože. Stoji na licu 20 minuta, a zatim hladna kompresa predstavlja pravo buđenje za kožu.

Korak 8: Završni tretman
Svaki BABOR tretman završava se posebnim proizvodima koji rezultiraju dugoročnim rezultatom kao i isticanjem najlepšeg na vašoj koži. Završni tretman obuhvata kremu za očnu zonu, adekvatnu završnu kremu i diskretan make up.

Korak 9: Svakodnevna rutina
Da bi osigurali dugotrajnost fantastičnih rezultata tretmana ključna je svakodnevna nega. Vaš kozmetičar sklopiće proizvode prema potrebama kože koji su idealni za kućnu negu.

Pronađite BABOR salon

Iskusite Umetnost precizne nege. Unesite lokaciju i pronađite BABOR salon blizu vas