ŠMINKA KOJA NEGUJE!Upoznajte jedinstvene pudere koji sadrže ampule!Prošetajte kroz poglavlja ovogodišnje BABOR bajke.24 savršeno koordinirana koncentrata čekaju vas iza svakih vratanaca - za blistavo lepu i osveženu kožu pred praznike.BlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Pronađi PRO salon
Moj nalogMoj nalogMoje porudžbineMoji podaci
0
0,00 din.
Pronađi PRO salon
Moj nalog
Moj nalogNovoLinijeČišćenjeLiceTeloŠminkaAktuelnostiBlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Which product is the right for me?

 

Ask for more.Umetnost precizne nege kože – Verujemo da BABOR može svakog da učini lepšim i na taj način podigne samopouzdanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Verujemo…

Lepota je nešto veoma lično. Koža je jedinstvena koliko i otisak prsta

 


Zbog toga svako BABOR iskustvo počinje analizom kože kroz koju identifikujemo šta koža zaista želi. Tokom tretmana na ovaj način dobijamo jedinstveno iskustvo koje kombinuje visoke performanse sastojaka sa intenzivnim uživanjem. Precizno skrojeno prema vašim potrebama. I da, videćete efekte.


BABOR je poziv jakim ženama da pokažu svoju snagu i izvuku najbolje iz sebe. Ubeđeni smo da je svaka žena najbolja verzija sebe kada se oseća lepo, negovano i komforno u svojoj koži. Više od 100 000 eksperata vas pozivaju da probate i uz pomoć BABOR tretmana pružite sebi savršeno negovanu kožu koju zaslužujete.

 

 

 

 

 

 


Naši eksperti. 
Naši ambasadori širom sveta.

 

Eksperti za negu kože širom sveta veruju BABOR-u. Profesionalci koji znaju. Privrednici koji znaju da prepoznaju priliku. Oni su naši ambasadori. Osnaživanje njih je jednako naš cilj koliko i da pružimo najlepšu moguću kožu. Iz tog razloga pratimo svoje saradnike pažljivo skrojenim biznis konceptima.

Verujemo da svi imamo pravo da tražimo više. Iz tog razloga podržavamo mlade žene na početku karijere. U saradnji sa CIDESCO-m, renomiranom svetskom organizacijom za edukaciju kozmetičara, organizovali smo stipendiju kao pomoć mladim talentima da ostvare svoje snove.