ŠMINKA KOJA NEGUJE!Upoznajte jedinstvene pudere koji sadrže ampule!Prošetajte kroz poglavlja ovogodišnje BABOR bajke.24 savršeno koordinirana koncentrata čekaju vas iza svakih vratanaca - za blistavo lepu i osveženu kožu pred praznike.BlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Pronađi PRO salon
Moj nalogMoj nalogMoje porudžbineMoji podaci
0
0,00 din.
Pronađi PRO salon
Moj nalog
Moj nalogNovoLinijeČišćenjeLiceTeloŠminkaAktuelnostiBlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Which product is the right for me?


Kompanija. Lepota je naša strast.
BABOR volimo.

Istorija BABOR kompanije počinje 1956. Danas moderan brend koji je osvojio srca mnogih koji žele više za svoju kožu počeo je kao vizija hrabrog naučnika. U kuhinji u Kelnu.

BABOR je osnovao hemičar by Dr. Michael Babor. Razvio je HY-OIL, proizvod za čišćenje kože prirodnim uljima i postavio temelj nagrađivanim inovacijama u nezi kože. Farmaceut Dr. Leo Vossen kupio je kozmetičk brend u povoju i premestion kompaniju u Ahen. Vossen porodica pretvorila je ideju jednog naučnika u svetski poznat brend.

Do današnjeg dana ova porodična kompanija i detaljna naučna istraživanja sastavni su deo BABOR DNK. Legenda BABOR asortimana su ampule. Svaka delikatna staklena ampula sadrži savršenu dozu aktivnih sastojaka tako da čak i 2ml daju odmah vidljiv rezultat.

 

 

Činjenice i brojke.


Kompaniju vode tri direktora Majkl Šumert, Horst Robertz i Stefan Ker. Majkl Šumert je predstavnik borda menadžmeta i odgovoran za marketing i prodaju. Horst Robertz je zadužen za istraživanje i proizvodnju dok je Stefan Ker odgovoran za finansije i kadrove.

Kompaniju vodi treća generacija porodice vlasnika: Dr. Martin Grablowitz (Predsednik borda direktora) i Isabel Bonacker (član borda direktora i brend ambasador) su unuci Dr Lea Vosena, osnivača kompanije

Priča o uspehu se nastavlja: Nakon najveće investicije u istoriji kompanije, BABOR se upravo prebacio u novo sedište firme. Moderne kancelarije i logistika jasna su posveta Ahenu kao lokaciji i kvalitetu napravljenom u Nemačkoj.

450 zaposlenih radi u sedištu firme. I još preko 600 širom sveta. BABOR takođe predstavljaju distributeri u preko 70 država i ćerke-kompanije u Švajcarskoj, Austriji, Holandiji, Belgiji, Švedskoj, Singapuru, Kanadi i SAD.

Naša istorija.
60+ godina ekspertize u industriji.

Osnova Dr. Babor GmbH u Kelnu 1956 označava početak nove ere u kozmetičkim salonima – revolucija lepote.


2010.

High Tech Beauty

Najnovija tehnologija sada intenzivira efekat tretmana. Rezultat izuzetnog iskustva koje kombinuje precizne rezultate i intenzivnu negu. Preciznost: umetnost precizne nege kože.

 


2000

Facelift

Novi milenium i nova era! BABOR postaje svež! Novi identitet brenda prezentovan je u sofisticiranim salonima i proizvodima. 

 

 

1990

Zabava! 

BABOR je prisutan u sve više zemalja i ulazi u SPA biznis internacionalnih luksuznih lanaca. Danas, na primer, gosti mogu da uživaju u ekskluzivnim BABOR tretmanima u Al Maha Dubai.

 


 

1980

Obuka za uspeh

Uz pomoć internacionalnih partnera BABOR stiže na svetsku scenu. Otvaranje sopstvenog trening centra je još jedan trenutak za pamćenje.

 


1970

Napravite mesta!

BABOR raste. Potreban mu je novi dom. Kompanija se seli iz male zgrade u današnje sedište i ostaje verna svom kvalitetu.

 


1960

Sve je sjajno 

Era supermoći je era super serije. U BABOR-u ovo znači sistemska nega kože koja je individualno skrojena prema specifičnim tipovima kože.

 


1950

Zvezda je rođena

Hemičar Dr. Michael Babor razvija HY-ÖL, jedinstveni proizvod za čišćenje, bestseller do današnjeg dana.