BlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online AcademyKONSULTACIJE
Moj nalogMoje porudžbineMoji podaci
0
Moj nalog
Moj nalogNovoLinijeČišćenjeLiceTeloŠminkaBABORAktuelnosti
Koji proizvod je idealan za mene?
MermerMermer kao apsolutni trend trendsNina05. март 2020. Danas pričamo o mermeru kao jednom od najaktuelnijih tredova u svetu mode, enterijera i kozmetike. Mermer je materijal koji fascinira od davnina svojom elegancijom i različitošću. Ne postoje dva ista komada što ga čini još privlačnijim. Danas možemo da pronađemo maske za mobilni telefon sa dizajnom mermera, detalje za kuću ili planiramo svoje vreme u rokovnika sa koricama na kojima se fotografija ovog privlačnog kamena.

Zdravo ljudi,

Danas pričamo o mermeru kao jednom od najaktuelnijih tredova u svetu mode, enterijera i kozmetike. Mermer je materijal koji fascinira od davnina svojom elegancijom i različitošću. Ne postoje dva ista komada što ga čini još privlačnijim. Danas možemo da pronađemo maske za mobilni telefon sa dizajnom mermera, detalje za kuću ili planiramo svoje vreme u rokovniku sa koricama na kojima je fotografija ovog privlačnog kamena.

Upravo to je jedan od razloga zašto je BABOR svoj najpopularniji duo za čišćenje kože upakovao u mermer. Hy Oil i Phytoactive su najstariji proizvodi u asortimanu, voljeni i korišćeni blizu sedamdeset godina. Formula koja i danas nema konkurenciju – prirodna biljna ulja koja se razlažu u vodi i veoma efikasno uklanjaju nečistoće koje su rastvorljive u ulju u kombinaciji sa biljnom emulzijom koja istovremeno uklanja nečistoće rastvorljive u vodi i neguje biljnim komponentama prema tipu i stanju kože. 

Kutija je atraktivnog mermernog dizajna i to u koordinaciji sa bojama četiri različita fitoaktiva, tako da pored adekvatne nege i čišćenja možete da izaberete i kutiju koja vam se najviše dopada i da je iskoristite za čuvanje nakita, dekoraciju ...  mogućnosti su beskonačne!

Pored lepe kutije postoji još jedan razlog zašto vam ovaj set treba – efikasnije čišćenje garantujem da do sada niste probali – javite mi ako nisam upravu!

 

Užvajte u čistoj koži jer je to prvi korak ka njenoj lepoti!

Nina i vaš BABOR tim

Nina
Nina Prikaži više
Slični tekstoviČIŠĆENJE JE SUPERLepa koža uz BABOR Cleansing ikone - HY-ÖL i PhytoactiveČIŠĆENJE JE SUPER
Voćne KiselineTrend sastojakVoćne Kiseline
TVOJE RUKE U DOBRIM RUKAMATrikovi profesionalaca za negovane i uredne rukeTVOJE RUKE U DOBRIM RUKAMA
Šta ne treba da radimo ako želimo zdravu i lepu kožuNAJVEĆI ZLOČINI KOJE RADIMO SVOJOJ KOŽIŠta ne treba da radimo ako želimo zdravu i lepu kožu
Dobro došli na BABOR BEAUTY BLOGWelcomeDobro došli na BABOR BEAUTY BLOG