BlogO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online AcademyKONSULTACIJE
Moj nalogMoje porudžbineMoji podaci
0
Moj nalog
Moj nalogNovoLinijeČišćenjeLiceTeloŠminkaBABORAktuelnosti
Koji proizvod je idealan za mene?
MermerMermer kao apsolutni trend trendsNina05. март 2020. Danas pričamo o mermeru kao jednom od najaktuelnijih tredova u svetu mode, enterijera i kozmetike. Mermer je materijal koji fascinira od davnina svojom elegancijom i različitošću. Ne postoje dva ista komada što ga čini još privlačnijim. Danas možemo da pronađemo maske za mobilni telefon sa dizajnom mermera, detalje za kuću ili planiramo svoje vreme u rokovnika sa koricama na kojima se fotografija ovog privlačnog kamena.

Zdravo ljudi,

Danas pričamo o mermeru kao jednom od najaktuelnijih tredova u svetu mode, enterijera i kozmetike. Mermer je materijal koji fascinira od davnina svojom elegancijom i različitošću. Ne postoje dva ista komada što ga čini još privlačnijim. Danas možemo da pronađemo maske za mobilni telefon sa dizajnom mermera, detalje za kuću ili planiramo svoje vreme u rokovniku sa koricama na kojima je fotografija ovog privlačnog kamena.

Upravo to je jedan od razloga zašto je BABOR svoj najpopularniji duo za čišćenje kože upakovao u mermer. Hy Oil i Phytoactive su najstariji proizvodi u asortimanu, voljeni i korišćeni blizu sedamdeset godina. Formula koja i danas nema konkurenciju – prirodna biljna ulja koja se razlažu u vodi i veoma efikasno uklanjaju nečistoće koje su rastvorljive u ulju u kombinaciji sa biljnom emulzijom koja istovremeno uklanja nečistoće rastvorljive u vodi i neguje biljnim komponentama prema tipu i stanju kože. 

Kutija je atraktivnog mermernog dizajna i to u koordinaciji sa bojama četiri različita fitoaktiva, tako da pored adekvatne nege i čišćenja možete da izaberete i kutiju koja vam se najviše dopada i da je iskoristite za čuvanje nakita, dekoraciju ...  mogućnosti su beskonačne!

Pored lepe kutije postoji još jedan razlog zašto vam ovaj set treba – efikasnije čišćenje garantujem da do sada niste probali – javite mi ako nisam upravu!

 

Užvajte u čistoj koži jer je to prvi korak ka njenoj lepoti!

Nina i vaš BABOR tim

Nina
Nina Prikaži više
Slični tekstoviTVOJE RUKE U DOBRIM RUKAMATrikovi profesionalaca za negovane i uredne rukeTVOJE RUKE U DOBRIM RUKAMA
AHA VS BHAKoji je piling najbolji za tebe?AHA VS BHA
PRUŽITE KOŽI SJAJ POSLE LETNJEG SUNCA!Enzyme peeling vs. AHA peelingPRUŽITE KOŽI SJAJ POSLE LETNJEG SUNCA!
Šta ne treba da radimo ako želimo zdravu i lepu kožuNAJVEĆI ZLOČINI KOJE RADIMO SVOJOJ KOŽIŠta ne treba da radimo ako želimo zdravu i lepu kožu
ČIŠĆENJE JE SUPERLepa koža uz BABOR Cleansing ikone - HY-ÖL i PhytoactiveČIŠĆENJE JE SUPER