BABOR

Činimo žene jačim.

ŽELIM SVE. SADA.

BABOR ispunjava vašu želju za besprekornom kožom, maksimalnom lepotom i relaksacijom.

BABOR

Umetnost precizne nege

NAUKA
Sve je počelo 1956 sa crnom ružom - simbolom beskonačne lepote. Od tada, kao pionir profesionalne nege, BABOR je postavljao standarde u nezi kože, made in Germany. Danas smo, vođeni tim pionirskim duhom, u pasioniranoj potrazi za individualnom lepotom i savršenstvom.

PRECIZNOST
Naše precizne formule zasnovane su na inovativnim aktivnim sastojcima. Njihov efekat pojačan je profesionalnim znanjem BABOR kozmetičara u našim luksuznim, individualnim tretmanima, stvorenim da pruže maksimalne rezultate.

REZULTATI
U BABORu, naše inovativne formule pažljivo su uklopljene sa ekskluzivnim metodama u tretmanima kako bi se postigli izuzetni rezultati i fantastično iskustvo.

Nauka i istraživanje

Nauka i istraživanje

Precizne formule za maksimalnu efikasnost i kompatibilnost

Nauka i istraživanj su deo BABOR DNK:

Sprovodimo sopstvena istraživanja u sedištu kompanije tako da je svaki proizvod - od originalne ideje do gotove teglice - Made in Germany.

Multidisciplinani timovi naučnika i saradnika sa renomiranih univerziteta i drugih vodećih naučnih institucija osiguravaju da BABOR postigne najbolje moguće rezultate i sastojke zapanjujućih performansi.

Sve ovo zajedno stvara impresivne rezultate.

porodična kompanija

Čak i kroz treću generaciju nastavljamu najlepšu porodičnu tradiciju: BABOR

Lični entuzijazam prema lepoti, efikasnosti i kvalitetu očigledan je svuda u BABOR-u i oseća se kod svih, predstavljajući pokretačku snagu. Najefikasnijom profesionalnm negom made in Germany, želimo da pružimo svim klijentima izuzetne rezultate i neponovljivo iskustvo.
Jakim timom razvijamo izuzetne proizvode koji su sertifikovani - jer potiču iz BABOR-a. Svaki od njih je rezultat decenijskog istraživanja nege kože.
Ali ne mislimo na lepotu samo sutra, već i na globalni uspeh u budućnosti. Radimo na obnovljivim resursima i dugoročno pametno investiramo. Sa zaposlenima i klijentima imamo dugoročna, lična partnerstva. Ovakve odnose želimo da održimo i proširimo. Ovo razlikuje BABOR kao porodičnu kompaniju i naš cilj je da nastavimo ovu porodičnu tradiciju.
Dr.Martin Grablowitz i Isabel Bonacker

Misija

Misija

BABOR LIKE je naša zakletva

MISIJA - Šta radimo
Kao pionir u profesionalnoj nezi kože stvaramo inovativne, precizne formule i ekspertska rešenja, made in Germany. Nastavljamo da inspirišemo naše partnere i klijente - jer imamo individualan pristup lepoti.
IZJAVA - Kako radimo
Oslanjamo se na svoje znanje, i svakodnevno se susrećemo sa izazovima koje zajedno savladavamo kao tim.
Svakodnevne interakcije zasnovane su na uzajamnom razumevanju, fer saradnji, poštovanju i otvorenošću koje smo zajedno razvili. Svako od nas je odgovoran za uspeh čitave kompanije. Kao deo porodične kompanije već danas razmišljamo o sutra.
VIZIJA - Gde idemo
BABOR je prepoznatljiv autoritet kada je u pitanju inovativna nega i lepota kože. Širom sveta nagrađeni smo za svoje proizvode i tretmane.

Nagrade

Zadovoljstvo klijenata je naša najveća nagrada. Takođe cenimo pohvale stručnjaka.

Naša najnovija nagrada: Najbolji Piling Čistač 2014 BABOR proizvod Enzyme Cleanser dobio je nagradu časopisa Harper\'s Bazaar (lajfstajl magazan u Maleziji) u Novembru 2014 Druge nagrade ćete pronaći u našoj listi nagrada.

Istorija

Istorija

Možemo da se osvrnemo na više od 60 godina ekspertize u struci

Revolucija lepote počela je 1955. kada je Dr. Majkl Babor razvio HY-Öl® ulje za čišćenje, koje će postati jedan od najvažnijih proizvoda u kompaniji. Danas je ono i dalje bez konkurencije i jedan od najprodavanijih BABOR proizvoda svih vremena. Osnivanje Dr. Babor GmbH 1956. u Kelnu označilo je početak nove ere u profesionalnoj kozmetici.

Zaposlenje

Budite što jeste. I postanite ono što možete.

Želim da dostignem nove ciljeve. Želim da počnem svoju karijeru na vreme. Želim da uživam u svom poslu. Želim da dam svoj maksimum. Ako možete da se poistovetite sa nekom od ovih izjava, potrebni su vam novi izazovi. U BABORu. Jer ovde će vam biti pružena prava prilika. Jer verujemo u moć jasnih ciljeva. I zato što naš uspeh potvrđuje ono što radimo. Postanite aktivan učesnik u oblikovanju zajedničkog uspeha.