CLEANSING PROMOSetovi za dubinsko čišćenje lica sa 15% nižom cenom!BABOR MENVrhunac samopouzdanja uz svežinu tokom celog dana!MAKE UP SALEUnesite kod: 08MART i ostvarite 20% popusta na AGE ID liniju dekorativne kozmetike. Sniženje traje do 08.03.2021MagazineO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Pronađi PRO salon
Moj nalogMoj nalogMoje porudžbineMoji podaci
0
0,00 din.
Pronađi PRO salon
Moj nalog
Moj nalogNovoLinijeČišćenjeLiceTeloŠminkaAktuelnostiMagazineO BABOR-uPostanite partnerBABOR Online Academy
Welche Pflege ist die richtige für mich?
*aboutus.sections.teaser.headline*
Ubeđeni smo da imamo više samopouzdanja i da smo srećniji kada se osećamo lepo i prijatno u svojoj koži. Zbog toga je naša filosofija vidno i primetno „VIŠE“ zahvaljujući najefikasnijim aktivnim formulama, profesionalnim savetima i personalizovanom sistemu tretmana.

Ovo ubeđenje učinilo nas je br. 1 profesionalnom kozmetičkom kompanijom u Evropi.

Kompanija. Precizna kozmetika made in Germany.Kompanija. Precizna kozmetika made in Germany.

Kompanija. Precizna kozmetika made in Germany.

BABOR je vodeći internacionalni brend profesionalne kozmetike koja je do današnjeg dana porodična kompanija. Kompaniju trenutno vodi treća generacija porodice.

Kako bi dostigli najviše zahteve klijenata BABOR se oslanja na više od 60 godina iskustva u nezi kože u Nemačkoj : sva istraživanja, razvoj i proizvodnja aktiva dešava se ekskluzivno u sedištu kompanije u Ahenu. Iz tog razloga svaki proizvod od ideje do gotove teglice predstavlja obećanje kvaliteta i nauku, preciznost i rezultate.


Samoodrživi proizvodi. Uz najveće poštovanje prema životnom okruženju.

Samoodrživi proizvodi. Uz najveće poštovanje prema životnom okruženju.

Zaštita životne sredine je deo BABOR filosofije. Ovo nije pojedinačni projekat već svakodnevni način poslovanja – od nabavke sirovina do završenog proizvoda.

Interdisciplinarni tim zadužen za održivost kontinuirano prosmatra procese i razvija rešenja za još uspešniji rad. Naš fokus je „zelena proizvodnja“